Savonnerie Merem version fran�aise Savonnerie Merem nederlandse versie Savonnerie Merem Deutsch Version Savonnerie Merem versi�n en espa�ol Savonnerie Merem versione italiana

De vloeibare zeep Merem wordt van nature met de hand koud verzeept. Geen geprefabriceerde was/schuimbasis vervangt hier de zeep. De natuurlijke glycerine die het resultaat is van de verzeping en een overschot van 3% zorgt voor hydratatie en confort voor de meest gevoelige huid.
INCIAqua, Potassium Olivate, Potassium Cocoate, Glycerin, Potassium Castorate, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum.

Ingrediënten: Water, verzeept Olijfolie bio, verzeept Kokosolie bio, Glycerine, verzeept Ricinusolie bio, Guargom bio. 

Pure ongeparfumeerde zeep is met name geschikt voor mensen die etherische oliën/extract niet ondersteunen of ze lopen een risico voor hun gebruik. Ook zullen zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en pasgeborenen hier een zeep vinden die zacht en veilig is voor hun gevoeligheid.

Deze zeep is ook geschikt voor het wassen van haar. Spoel vervolgens af met een mengsel van 2 eetlepels ciderazijn voor een glas water. Dit maakt natuurlijk haar glad... Zoals eerder.

Raad voor gebruik: Gebruik een douchebloem om een royal schuim te krijgen.

Jerrycan van 5 liter:  55 Euros
In bulk verkocht aan de zeepfabriek met uw fles voor de prijs van 12 Euros/ liter.    Prijs aangepast aan het volume van uw fles.

Voor professionals:
infos: contact@savonnerie-merem.be

We vonden het niet nodig om onder een bio label te vallen, omdat de ingrediënten allemaal al... behalve water, potas... het betekent.