Savonnerie Merem version fran�aise Savonnerie Merem nederlandse versie Savonnerie Merem Deutsch Version Savonnerie Merem versi�n en espa�ol Savonnerie Merem versione italiana
home > presentatie. > 

 


Gemaakt uit plantaardige olie extra vergine, kokosolie, ricinusolie, door "koude proces", zepen MEREM zorgen voor een goede hydratatie van de huid door een surgras van 5%.

Deze surgras "olie vrije", niet bewerkte zeep, het penetreren van de huid, waardoor een echt boek zorgvuldig...elke olie zijn deugd.

De glycerine geproduceerd tijdens verzeping, heeft een hoog gehalte, in aanvulling op haar verzachtende kracht, optimaliseert de hydratatie, omdat het trekt water aan zoals zout.

Planten, vruchten en groeten en andere toevoegingen ( uit de biologische produtie ) werden geselecteerd voor hun actieve bestanddelen. Door hun bijdrage, ze verrijken zepen, is het creëren van een bereik waar de behoeften van elke huid zijn opgenomen.

Honong en room zijn allemaal zeep, behoud is gegarandeerd door de anti-oxidanten die van nature aanwezig. Geen parfum, geen kleur is toegevoegd aan is te benadrukken, onthouden, is voor "entertainment" met kleur en/of geur aard van de zeepen, ze zijn "aagekkeed" met handgeschept papier gemaakt op de site, teit door planten.

Als zij met de hand gesneden, vorm is uniek en hun gewicht is bij benadering: 90 gr minimum ( Nu bij 120 gr. )

Om ethische redenen hebben we niet het gebruik van palmolie vanwege de schandalige uitbuiting. We hebben gekozen voor recepten planten "van thuis uit" nebijheid van lokale ontwikkeling.

Zepen MEREM express een ambacht nauw verbonden met "terugkeer naar de natuur" ( dat is meer voor de hand ). Filosofie dat wij volledig integreren met een gezond, echt gezond, zonder enscenering, makeup en de emissienormen van de marketing en verkoop aan een kostuum.

Allen de hoogste kwaliteit van het product, net als de eenvoud van de natuur is voor ons de enige echte Label. Zo vinden we in de samenstelling van onze zepen alleen plantaardige olie, groenten en vruchten en hele kruiden, honing, room en zeezout. Niets anders.

 

Eigenschappen van de oliën.

Olijfolie: Anti-oxidant, beschermt tegen de schadelijke werking van radicalen vrije. Voorkomt de effecten van veroudering. Verzachtende en rijk, het voedt de huid diep en reguleert de natuurlijke hydratatie system. Kalmerend, kalmeert roodheid en irritatie.

Kokosolie: Biedt een rijk schuim en harde zeep. Verzachtend, kalmerend, hydrataterend. Het maakt de huid glad en soepel, het voorkpmt van vroegtijdige veroudering en rimpels..

Ricinusolie: Schonheid olie voor het lichaam, vooral het haar. Het is de olie die de huid doordringt sneller, laat het de swelt op en een scrub. Het verlicht de huid. Geeft een romig schuim. Healing, voedende en hydraterende.  De zeepfabriek MEREM ondersteund door het Waalse Gewest.