Savonnerie Merem version fran�aise Savonnerie Merem nederlandse versie Savonnerie Merem Deutsch Version Savonnerie Merem versi�n en espa�ol Savonnerie Merem versione italiana

Algemene Voorwaarden.

 

Herroepingsrecht: geretourneerde goederen. 

Deze voorwaarden zijn overeengekomen tussen:

* aan de ene kant van het bedrijf "Savonnerie Merem" vertegenwoordigd door de heer Michel Van Heuverzwijn gevestigd in Gilly, 45, sentier de Montigny- BTW: BE 819899923

* en andere personen die wensen te kopen via de website: http://www.savonnerie-merem.be hierna vermelden de gebruiker.

Deze voorwaarden betreffen alleen de nee-handeldrijvende personen of de handeldrijvende personen die aan particuliere titel handelen. De handelaars die in verband van zaken met ons willen ingaan, moeten met ons contact opnemen door mail op het volgende adres: contact@savonnerie-merem.be, of contact per telefoon opnemen. 

De gebruiker die op deze site wil kopen verklaart de volle juridische capaciteit hebben. Alle persoon die van onvermogen volgens de artikelen van het burgerlijk recht is getroffen, kan in geen enkele wijze op deze site kopen. Elke bestelling bevat van rechtswege van de koper de inwilling van deze algemene voorwaarden. Ledere koper moet voor elke bestelling de fiche van identificatie juist vullen. 

Prijs. 

De prijzen aagegeven zijn in Euro, BTW incl. aan de koers geldend bij de dag van de bestelling. De verzendingkosten worden niet in de prijs begrepen, deze kosten zullen toegevoegd worden aan de prijs van de goederen volgens een welomschreven tarief. De verzendinskosten worden aangegeven op deze en op bestellingsbon. 

Producten. 

De producten voorgesteld aan de verkoop worden zijndegenen die bevinden zich op de site de dag van de raadpleging van de site door de gebruiker en binnen de grens van voorraden. De teksten en de foto's hebben geen contractuele waarde en wij reserveren ons het recht om de prijs van een artikel of verschillende artikel en/of samenstelling van een of verschillende artikelen te wijzigen. In geval van breuk van voorraden, zal de koper, zo snel mogelijk verwittigd worden.

Betaling.

 De betaling van de rekening zal voor zendig van goederen uitgevoerd moeten worden. De klant heeft een keus van twee opties om zijn bestelling te regelen: ofwel per het veiliggestelde system Paypal, ofwel per bankoverschrijving.

 Ontvangst van de goederen.

 In geval van uitwendig beschadigd pakket: de koper moet zijn opmerkingen op de lijst van de expediteur noteren. In geval van ontbrekend of beschadigd product: de koper moet binnen de twee werkdagen een aangetekende brief aan de expediteur verzenden waarin de koper de stand van het geschil vermeldt en tegelijkertijd zal verzenden een dubbele van de aangetekende brief naar Savonnerie Merem die de vervanging van de betwistbare goederen zal toeleten.

 Terugkeer van bestellingen.

 De klant heeft veertien (14) werkdangen na de dag van de levering om aan zijn kosten de bestelde producten terug te sturen. Deze verwijzing zal per aangetekende brief gedaan moeten worden.

De bestelde producten zullen in hun verpakking van oorsprong teruggestuurd worden als de verpakking specifiek voor het product is, in ieder geval betalen wij alles niet terug vuil gemaakt, beschadigd, of gebruikt. De klant zal zijn n° van bankrekening voor de vergoeding meedelen.

 Onenigheid

 Deze voorwaarden zijn gebonden aan de Belgische Wet. In geval van geschil, zijn alleen de rechtbanken van het arrondissement van Charleroi bevoegd.